Suomenkieliset ja kansainväliset päiväretket

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme matkan Teneriffalle helmikuussa 2020! Ikuisen kevään saarista Teneriffa on suurin koon, asukasluvun sekä matkailijoiden määrään suhteen. Matka kohdistuu saaren suosituimpaan ja aurinkoisimpaan lomakohteeseen Playa de las Américasiin. Majoittumiskohde lupaa vaivattoman matkan, sillä alue tarjoaa runsaasti ravintoloita, ostosmahdollisuuksia, rantabulevardeja, uimarantoja sekä yöelämää.


Lentotiedot
9.2.2020 | Norwegian D8 5212 Málaga – Teneriffa etelä | lähtee klo 8.00 – saapuu klo 9.30
13.2.2020 | Norwegian D8 5213 – Teneriffa etelä – Málaga | lähtee klo 18.10 – saapuu klo 21.35
matkatavararajoitus 20 + 10 kg/hlö

Matkan hintaan sisältyy
- Suomenkielinen matkanjohtaja
- Lentokenttäkuljetukset Aurinkorannikolla (Fuengirola-Benalmádena-Torremolinos)
- Lentokenttäkuljetukset Teneriffalla
- Suorat lennot
- Hotellimajoitus 2 hh | Playa de las Américas – Meliá Sol Tenerife**** |puolihoito
- Saarikierros 11.2.2020 | sis. suomenkielinen opastus ja lounas ruokajuomineen

Varustautuminen
Voimassaoleva passi tai henkilökortti.

Matkustusasiakirjat, lähtöselvitys ja sisäänkirjautuminen
Ostotapahtuman yhteydessä saatu kuitti toimii matkustusasiakirjana. Ryhmämatkan luonteen vuoksi lähtöselvitys tapahtuu vasta lentokentällä matkanjohtajan ohjeistuksen mukaisesti. Lisäpalveluita lennolle voi tiedustella matkatoimistomme kautta.
Hotelliin sisäänkirjautumiseen vaaditaan ainoastaan passi tai henkilökortti.

TÄRKEÄÄ!
Ilmoitathan aina matkustajien viralliset nimet eli identtisesti passin tai henkilökortin tapaan. Matkanjärjestäjä ei vastaa asiakkaille aiheutuvista nimenkorjauskuluista tai mahdollisesta lennolle pääsyn epäämisestä aiheutuvista seurauksista.

Maksu- ja peruutusehdot
Ilmoittautumisia otetaan vastaan kiintiön täyttymiseen saakka. Matka on maksettava kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matkansa viimeistään 45 päivää ennen lähtöä ja saada maksettu summa kokonaisuudessaan takaisin. Tämän jälkeen muutos- ja peruutuskulut määräytyvät lennon, hotellin ja muiden palveluntarjoajien varaus- ja myyntiehtojen mukaisesti ja matkustajalta veloitetaan muutoksesta tai peruutuksesta aiheutuvat todelliset kulut sekä mahdolliset matkanjärjestäjän toimistokulut.

Saarikierros
Matkan hintaan sisältyy yhteinen suomenkielinen saarikierros.

Aamulla suunnataan kohti Espanjan huippua, Unescon maailmanperintökohteenakin tunnettua Teiden kansallispuistoa. Maisemat muuttuvat mitä korkeammalle päästään: kuivasta kaktusympäristöstä suojellun Kanarianmäntymetsän läpi kohti vanhan tulivuoren kraateria. Maisemat muistuttavat kuin toista planeettaa ja huomaat myös sen, miksi paikka on toiminut täydellisenä kulissina mm. Apinoiden planeetta -elokuvalle!

Teiden kansallispuiston komein ilmestys on Teide tulivuori, joka hengittää lämpöä tänäkin päivänä. Kyseessä on myös Espanjan korkein kohta, joka yltää 3718 metriin. Retken aikana korkein saavutettava kohta jää noin 2100 metriin Roques del Garcia -laavakivimuodostelman alueelle, jonka taustalla Teide seisoo kaikessa komeudessaan. Kansallispuistossa tulet näkemään todisteita Maan luonnonvoimasta mm. useista maa-ainesten väreistä, jähmettyneistä laavavirtauksista ja kuulet myös tarinoita alkuperäisasukkaista sekä heidän käsityksestä kyseisestä paikasta.

Pilvien yläpuolella olevien maisemien ihailun jälkeen laskeutudaan saaren pohjoispuolelle, jossa on yleensä hieman etelää viileämpää, sinne suuntaavien tuulivirtauksien myötä. Muista siis retkipäivänä ottaa mukaan talvitakki, sillä läpi ajettavan kansallispuistonkin alueella saattaa mennä pakkasen puolelle, vaikka Teneriffa muiden kanariansaarten tapaan onkin ikuisen kevään saari.

Saaren pohjoisosa on mm. kasvillisuudeltaan etelää vehreämpää ja esimerkiksi Tacoronte, jossa nautitaan päivän lounas, on yksi saaren tärkeimpiä viiniviljelyalueita. Viinirakastajat pääsevätkin nauttimaan paikallisista viineistä Bodega Alvaron maistelussa autenttisen kanarialaisen lounaan kera. Kyseessä on perheyritys, joka on viinin valmistuksen lisäksi säilönyt ja keräillyt mm. maailman ympäriltä tuotuja pulloja, joita on kertynyt jo 47500 kappaletta!

Teneriffan tärkeimpiin kohteisiin kuuluu myös entinen pääkaupunki La Laguna. La Laguna on saaren toiseksi suurin kaupunki ja Kanariansaarten toinen yliopistokaupunki Gran Canarian Las Palmasin lisäksi. La Lagunan historiallinen keskusta kätkee sisälleen yli 500 Unescon suojelemaa jopa 1500-luvulta peräisin olevaa rakennusta. Kyseistä rakennustyyliä on rantautunut myös latinaaiseen Amerikkaan.

Retken järjestäjä pidättää oikeudet retken sisällön sekä kohteiden vierailujärjestyksen muutoksiin tai matkanjärjestäjästä riippumattomista syistä retken peruuntumiseen (esim. sääolosuhteet eivät salli tai retkikohteet suljettu) Peruutuksesta pyritään ilmoittamaan mahdollisimman aikasin varauksen yhteydessä jätettyyn yhteystietoon.

Retket

Retki Aikuisia Lapsia (4-14v) Lapsia (0-3v) Ajankohta Varaa
RetkiSuomenkielinen matka
Aikuisia649.00 € / hlöLapsia (4-14v)649.00 € / hlöLapsia (0-3v)649.00 € / hlöAjankohtaValitse päivä: Lisää ostoskoriin