Yleiset

 

Almuñecarin pikkukaupunki on noin sadan kilometrin päässä Fuengirolasta. Tämä osa Espanjan etelärannikkoa on luonnoltaan kauneinta Eurooppaa. Kaupungissa on yksi Euroopan merkittävimmistä palmukokokoelmista ja El Majuelon puistossa pääset tutustumaan oppaamme Manun opastuksella satoihin eksoottisiin kasvilajeihin sekä Rooman vallan aikaisen kalasuolaamon raunioihin.

Almuñecarin kaupunkiin tutustumisen jälkeen jatkamme matkaa muutaman kilometrin verran kuuluisaan Venta Lucianon ravintolaan.

Grillilounaalla halukkaat pääsevät vaikka itsekin grillaamaan herkullisia makkaroita hiilten hehkussa. Ruokaa ja juomaa on tarjolla riittämiin!

 

Ventan omistaja Paco on itse eksoottisten hedelmien harrastaja ja esittelee mieluusti puutarhaansa. Oppaamme Manu on asiantuntijana mukana tulkkaamassa.

Ruokailun jälkeen suuntaamme Frigilianan idylliseen kylään. Frigiliana on yksi Malagan maakunnan kauneimmista valkoisista kylistä ja maurien kulttuuriperintökohde, joka sijaitsee Sierra de Almijaran ja Välimeren reliefien välissä. Teemme pienen kävelykierroksen kauniita katuja kiertäen jotka muodostavat ainutlaatuisen valkoisten talon verkoston yksi toisensa päällä.

 

Hinta on 75€/hlö sisältäen bussikuljetuksen, suomenkielisen oppaan sekä lounaan juomineen.