Kollaasi vaaka

Pyydä sinäkin tarjous Sierra Nevadan ja Aurinkorannikon Golf matkasta. Tällä upealla juuri teille räätälöidyllä matkalla pääset nauttimaan Etelä-Espanjan ainutlaatuisuudesta. Sierra Nevadan huipulta voit nähdä kirkkaalla ilmalla Välimerellä purjehtivat alukset samalla kun itselläsi on sukset jalassa. Vain 2 tunnin päässä aurinkorannikolla elämykset jatkuvat golfin tai vaikka joogan parissa. Aurinkorannikko antaa lukuisia mahdollisuuksia: viinitarhavierailu, päiväretkiä esimerkiksi Rondaan tai Gibraltarille, patikointi kuuluisalla Caminito del Reyllä. Vain taivas on rajana.

Satu Kulokorpi ja Mikko Koskinen ihastuivat Espanjaan 5 vuotta sitten. Erityisesti he rakastuivat talvikauden valoon, aurinkoon, ruokaan, musiikkiin, viineihin ja rentoon meininkiin.  Satu on asiakaspalvelun ammattilainen alunperin kauneus/hyvinvoinninalalta ja iloisena ihmisenä pitääkin ryhmästä huolta kuin omasta perheestään. Mikolla taas on vuosien yrittäjä kokemus vaate ja tekstiilialla. Hän on myös authorisoitu lasketteluopettaja.

Laskettelua harrastavina he nopeasti löysivätkin Euroopan eteläisimmän hiihtokeskuksen “Sierra Nevadan” jossa pisin rinne on 6,2km ja aurinko hellii laskettelijaa aina joulukuusta toukokuulle.

Nämä aktiviteet ja elämykset Espanjassa he haluavatkin jakaa kaikille suomalaisille.

Skimbaten, golfaten ja svengaten kavereiden kanssa!

 

 

Sierra Nevada & Aurinkorannikko alk. 990€ | hlö.

Heti Malagan lento-asemalla saapuessa Suomalainen matkanjohtaja Satu ja lasketteluopettaja Mikko ovat teitä iloisena vastassa:

Sisältää:

  • Lennot Helsinki – Málaga – Helsinki
  • Majoituksen 2hh
  • Kuljetukset kentältä kohteeseen ja takaisin
  • Hissiliput
  • Tervetuliaislounaan
  • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut
  • Suomalaisen hiihdonopettajan palvelut

Majoitus 2hengen huoneissa. Suosittelemme kuitenkin ottamaan omat monot mukaan näille 2:lle täydelle laskupäivälle.

Hissit aukeavat aamuisin klo 10.00 ja menevät kiinni klo 17.00. Rinteitä löytyy 125 kpl helpoista vaikeisiin ja pisin rinne on 6,2km.

Sierra Nevadan hiihtokeskus on 2,2 km korkeudessa ja lämpötila noin +10 astetta ja huipulla 3,3 km korkeudessa on yleensä – 2-5 astetta pakkasta.

Matka jatkuu….

Laskeudumme Sierra Nevadan huipulta bussilla suoraan Costa Del Solin rantabulevardille, josta löytyy hotellimme, lukematon määrä ravintoloita ja kauppoja.

Huippukuntoiset golfkentät odottavat pelaajia, joten varaa etukäteen 1 pv tai 2 pv pelikierrokset joihin sisältyy kuljetukset hotellilta.