Olemme räätälöineet 5 päivän elämysmatkan Espanjaan joka alkaa Sierra Nevadan huipulta. Rentoa laskettelua Euroopan eteläisimmässä hiihtokeskuksesta kahden (2) päivän ajan.

Suorat lennot joko Hki-Malaga-Hki ja tai Tampere-Malaga-Tampere

Malagan lento-asemalla teitä on vastassa matkanjohtaja Satu ja lasketteluopettaja Mikko ja he huolehtivatkin teistä kuin omista ystävistään.

Sisältää:

  • lennot
  • majoituksen 2hh
  • kuljetukset kentältä kohteeseen ja takaisin
  • hissiliput
  • tervetuliaislounaan

Majoitukset ovat 1 hengen tai 2hengen huoneissa, jotka ovat lyhyen kävelymatkan päästä hisseiltä. Tulopäivänä on aikaa käydä vuokraamassa välineet, joita löytyy kaikille tasoille. Suosittelemme kuitenkin ottamaan omat monot mukaan näille 2:lle täydelle laskupäivälle.

Hissit aukeavat aamuisin klo 10.00 ja menevät kiinni klo 17.00. Rinteitä löytyy 125 kpl helpoista vaikeisiin ja pisin rinne on 6,2km.

Sierra Nevadan hiihtokeskus on 2,2 km korkeudessa ja lämpötila noin +10 astetta ja huipulla 3,3 km korkeudessa on yleensä – 2-5 astetta pakkasta.

Matka jatkuu….

Laskeudumme Sierra Nevadan huipulta bussilla suoraan Costa Del Solin rantabulevardille, josta löytyy hotellimme, lukematon määrä ravintoloita ja kauppoja.

Huippukuntoiset golfkentät odottavat pelaajia, joten varaa etukäteen 1 pv tai 2 pv pelikierrokset joihin sisältyy kuljetukset hotellilta.

Voit nauttia päivistä myös osallistumalla viinitila- tai kaupunkiretkille taikka tehden muita aktiviteettejä kuten, rantajoogaa, tennistä, padelia, suppausta.