Ani Paananen

Matkanjohtaja ja opas

Ani Paananen opiskeli ”Lilla Hankenissa” kun avautui työpaikka radiossa ruotsinkielisellä puolella. Muutama vuosi vierähti oman ohjelman parissa ja yhteensä 6 vuotta Yleisradiossa kuuluttajana. Äänityöläisenä Ani viihtyi myös raviurheilussa. Vermon kuuluttaja hän oli vakituisesti 10 vuotta ja keikkaluonteisesti koko maassa.
Helsingissä syntynyt Ani muutti rakkauden perässä Pohjanmaalle hevosalan yrittäjäksi ja lapset syntyivät. Toiminta laajeni ja perhe siirtyi Sipooseen johtamaan silloin Suomen suurinta ratsastuskeskusta. Yritys myytiin vuonna 2009 ja Espanjan vuodet alkoivat. Ani ja miehensä Ilpo ovat nyt asuneet 5 vuoden ajan Aurinkorannikolla. Jooga, golf, koirien kanssa lenkkeily ja espanjankielen sekä kulttuurin opiskelu pitävät päivät kiireisinä.
”Ani toteaakin; Olen iloinen ”tartu hetkeen”-tyyppi, eläkeläinen, kahden aikuisen lapsen äiti. Rakastan perhettäni ja ystäviäni, hyville juhlille löytyy kalenterista aina tilaa. Paineen alla selviydyn mistä vain ja mottoni onkin; positiivisuus antaa enemmän mahdollisuuksia.”