Rami Kääriäinen

Vaellusopas

Rami Kääriäinen on terveydenhuollon ja vaelluksen ammattilainen. Tuntemus paikalliseen ympäristövirastoon, luontoon ja kylien paikalliseen väestöön, sekä espanjalaisiin palveluntuottajiin luontoelämyksissä on tullut vuosien varrella kovalla työllä. Espanjassa tutkinnon suorittanut vaellusopas Rami on Guia y monitor de senderismo titulado.  Aurinkorannikolla hän on asunut yli 10 vuotta. Kääriäinen on kirjoittanut myös Sveinsin kanssa  kirjan “Buen Camino – Elämys Vaellukset Costa del Solilla” (2015).

Rami on myös pioneeri Gran Senda De Malaga– suurvaellus reitin vaelluksella. Mies vaelsi maailmassa ensimmäisenä kyseisen GR-reitin putkeen erikois olosuhteissa elokuun kuumuudessa, 35 päivää,  670 km, 40.000m korkeuseroilla  Malagan provinssin ympäri.

Tule nauttimaan vaellus poluille yhteisestä  matkastamme ja mahtavista elämyksistä turvallisesti – ammattitaidolla GranSenderistan matkassa!

 

Turvallisesti polulle

Rami on ainutlaatuinen OutdooPhysio– vaellusopas & fysioterapeutti . Andalucia Segura– “Turvallinen Andalucia”  tunnustuksen saanut GranSenderista vaellusopas palvelu, toimii lisäksi Covid-19 turvallisuus ja hygienia protokollan mukaan.

Espanjassa ei ole jokamiehen oikeuksia, vaan vuoristossa on lait. Ammatti vaellusoppaalla on paikallisen tietämyksen lisäksi olosuhteiden riskien hallinta taidot, reitin suunnittelun turvallisuus hallinnassa, yhteydet paikallisiin toimijoihin ja viranomaisiin, EA valmius. Vaellukset sisältävät lain mukaiset vakuutukset.

 

Opi samalla vaellus tekniikkaa

Ammatti vaellusopas antaa ohjausta  ja neuvontaa myös vaellus tekniikoissa Andalusian vuoristo-olosuhteissa. Rami on lisäksi myös fysioterapeutti mahdollistaen turvallisen kokemuksen polulla. Fysioterapeutti on kävelyn analysoinnin ja liikkumisen toimintakyvyn ammattilainen. Vuoriston olosuhteet vaihtelevat,  hyvällä valmistelulla ja trail-tekniikoilla voidaan välttää ylirasituksia ja jopa loukkaantumisia.

 

Erikoisryhmät

Perus patikoinnin ja vaelluksen lisäksi fysioterapeutti pystyy ottamaan pienryhmä tai yksilö vaellukselle myös henkilöitä joita tavallinen vaellusopas ei voi espanjassa ottaa, kuten  +65 vuotiaita sekä joitakin riski ryhmäläisiä tuki- ja liikuntaelin sairaita. Rami onkin ainutlaatuinen OutdooPhysio- fysioterapeutti-vaellusopas.

 

Enemmän kuin patikointi!

Tule kokemaan turvalliset elämys vaellukset kokeneen ammatti vaellusoppaan kanssa. Andalusian vaihteleva luonto tarjoaa kokemuksia ympäri vuoden lukemattomine polkuineen. Kokeneen oppaan kanssa koet enemmän turvallisesti. Vaelluksen terveysvaikutukset, paikallistietämys luonnosta, tarinat jotka antavat syvyyttä retkeen, paikalliset kyläjuhlat historia sekä gastronomia – nivoutuvat yhteen polulla.