Viajes Meriatur on täyden palvelun matkatoimisto

Olemme toimineet Fuengirolassa vuodesta 2002.  Järjestämme retkiä ja matkoja hyödyntäen luotettavia ja toimivia varauskanaviamme.  Selvitämme ja varmistamme Teille nopeat ja edulliset yhteydet kaikkialle maailmaan. Kauttamme turvalliset ja onnistuneet matkat yksityisille, ryhmille, järjestöille ja yrityksille.

Toimistomme sijaitsee Los Bolichesin kaupungiosassa Centro Finlandian tiloissa osoitteessa C/Oliva 3 Norte ja palvelemme Teitä joka arkipäivä 10 – 17. Tervetuloa sivuillemme ja toimistollemme – elämykselliset matkat odottavat teitä!

Palvelumme

Toimitamme eri liikenneyhtiöiden lento-, laiva-, bussi- ja junalippuja sekä autonvuokrausta. Meillä on pitkä kokemus loma- ja liikematkojen järjestämisestä. Löydämme Sinulle nopeasti joustavimmat ja edullisimmat yhteydet kaikkialle maailmaan. Myymme myös erilaisia opastettuja bussiretkiä. Voit valita kohteesi Espanjan kuuluista kulttuurikaupungeista tai lähteä vaikkapa päiväretkelle Gibraltariin muiden samanhenkisten retkeläisten kanssa. Myös kaukomatkat järjestyvät kauttamme.

Viralliset  yhteystiedot:

Centro Finlandia Viajes S.L
C/Oliva 3 Norte, Centro Finlandia
29640 Fuengirola

Movil: +34687886746, +34687886745

CIF: B93251825               IATA C.I.AN 296704-2

Valvova viranomainen:
Junta de Andalucia
Consejeria de Turismo y Deporte