Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Fuengirola – Aparthotel Jabega ***

  Viihtyisä huoneistohotelli rantakadulla Los Bolichesin kaupunginosassa. Tässä hotellissa aamiainen tarjoillaan pöytiin terassiravintolassa. Lähimaastossa on runsaasti ravintoloita ja palveluita. Centro Finlandian palvelukeskus sijaitsee noin sadan metrin päässä hotellista.

 • Fuengirola – Hotelli Ilunion ****

  Yksi Fuengirolan tasokkaimmista hotelleista rantakadulla. Viereisellä San Rafaelin aukiolla on useita laadukkaita ravintoloita ja kaupungin keskustakin on lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee Los Bolichesin kaupunginosassa, juna-aseman vieressä, josta pääsee kulkemaan nopeasti lähialueille, kuten muun muassa rannikon pääkaupunkiin Málagaan. Hotelli Ilunion Fuengirola kuuluu tunnettuun ketjuun, joka takaa mukavuutta lomallesi.

 • Fuengirola – Occidental ****

  Occidental Fuengirola tarjoaa lomallesi rentoa ja rauhallista tunnelmaa. Rantaviivalla sijaitseva Barceló ketjuun kuuluva hotelli aukeaa toukokuussa 2019 täysin uudella konseptilla ja uudella ilmeellä. Henkilökunta pitää huolen siitä, että vierailusi sujuu

 • Fuengirola -Hotel El Puerto ***

  Fuengirolan suosituimpiin hotelleihin kuuluva Hotel El Puerto sijaitsee rantabulevardilla lyhyen kävelymatkan päässä juna- ja bussiasemalta. Hotelli sai raikkaan ilmeen vuoden 2018 uudistuksen myötä ja ainutlaatuisen siitä tekee sen viihtyisä kattoterassi altaineen ja baarineen (suljettu 2019 toukokuuhun asti). Ympäristössä on kaupungin parhaat palvelut: hotellin takaa alkaa “Nälkäkatu”, jonka ravintolavalikoima ulottuu silmänkantamattomiin. Myös yksi rannikon suurimmista ostoskeskuksista – Miramar on vain kahden kilometrin kävelymatkan tai edullisen taksimatkan päässä hotellilta.

 • Room Mate Valeria Málaga ****

  Room Mate Valeria on Costa del Solin pääkaupungissa sijaitseva trendikäs putiikkihotelli, jonka ainutlaatuiset design-huoneet muistuttavat vierailijoitaan kaupungin luonnosta: palmujen, meren sekä taivaan värit heijastuvat huoneissa ainutlaatuisella design sisustuksella. Hotelli sijaitsee Málagan sydämessä, jonka ympäristössä on kaikki matkailijan kaipaamat palvelut. Vietä aikaa esimerkiksi satamapromenadilla päivästä nauttien, teatraalisen vanhakaupungin ravintola-, yöelämä- ja ostosvalikoimasta tai suuntaa tutustumaan taiteeseen Pablo Picasson taidegalleriaan ja muihin museoihin, joita kaupungissa riittää.