Showing all 8 results

 • Fuengirola – Aparthotel Jabega ***

  Viihtyisä huoneistohotelli rantakadulla Los Bolichesin kaupunginosassa. Tässä hotellissa aamiainen tarjoillaan pöytiin terassiravintolassa. Lähimaastossa on runsaasti ravintoloita ja palveluita. Centro Finlandian palvelukeskus sijaitsee noin sadan metrin päässä hotellista.

 • Fuengirola – Hotelli Ilunion ****

  Yksi Fuengirolan tasokkaimmista hotelleista rantakadulla. Viereisellä San Rafaelin aukiolla on useita laadukkaita ravintoloita ja kaupungin keskustakin on lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli sijaitsee Los Bolichesin kaupunginosassa, juna-aseman vieressä, josta pääsee kulkemaan nopeasti lähialueille, kuten muun muassa rannikon pääkaupunkiin Málagaan. Hotelli Ilunion Fuengirola kuuluu tunnettuun ketjuun, joka takaa mukavuutta lomallesi.

 • Fuengirola – Occidental ****

  Occidental Fuengirola tarjoaa lomallesi rentoa ja rauhallista tunnelmaa. Rantaviivalla sijaitseva Barceló ketjuun kuuluva hotelli aukeaa toukokuussa 2019 täysin uudella konseptilla ja uudella ilmeellä. Henkilökunta pitää huolen siitä, että vierailusi sujuu

 • Fuengirola – Veramar ***

  Vuonna 2019 kunnostettu huoneistohotelli sijaitsee kivenheiton päässä Miramar ostoskeskuksesta sekä Biopark eläinpuistosta. Veramarin helmi on sen suosittu kattoterassi, jossa voit ihailla auringonlaskun värejä kaupungin yllä virvoittavien juomien kera. Huoneistolomailuun saat vaihtelua nauttien myös lähiympäristössä sijaitsevien lukuisten ravintoloiden herkuttelumahdollisuuksista. Hotellissa on mahdollisuus myös konferenssi/kokoustilojen vuokraukseen.

 • Fuengirola -Hotel El Puerto ***

  Fuengirolan suosituimpiin hotelleihin kuuluva Hotel El Puerto sijaitsee rantabulevardilla lyhyen kävelymatkan päässä juna- ja bussiasemalta. Hotelli sai raikkaan ilmeen vuoden 2018 uudistuksen myötä ja ainutlaatuisen siitä tekee sen viihtyisä kattoterassi altaineen ja baarineen (suljettu 2019 toukokuuhun asti). Ympäristössä on kaupungin parhaat palvelut: hotellin takaa alkaa “Nälkäkatu”, jonka ravintolavalikoima ulottuu silmänkantamattomiin. Myös yksi rannikon suurimmista ostoskeskuksista – Miramar on vain kahden kilometrin kävelymatkan tai edullisen taksimatkan päässä hotellilta.

 • Málaga – Room Mate Valeria ****

  Room Mate Valeria on Costa del Solin pääkaupungissa sijaitseva trendikäs putiikkihotelli, jonka ainutlaatuiset design-huoneet muistuttavat vierailijoitaan kaupungin luonnosta: palmujen, meren sekä taivaan värit heijastuvat huoneissa ainutlaatuisella design sisustuksella. Hotelli sijaitsee

 • Malaga -Tribuna ***

  Perinteikäs, mukava ja toimiva Hotel Tribuna sijaitsee Málagan historiallisessa keskustassa. Hotellissa on 47 huonetta, joissa kaikissa on ilmastointi. Hotellissa on ravintola sekä andalusialainen Hammam -kylpylä, jossa voit rentoutua ja nauttia erilaisista kylvyistä, höyrysaunasta ja hieronnasta. Hotelli tarjoaa lisämaksusta myös romattisen majoituspakettivaihtoehdon, johon sisältyy tervetuloa- toivotuksena pullo kuohuviiniä sekä suklaata, aamiainen tarjoiltuna huoneeseen sekä myöhäinen uloskirjautuminen pyynnöstä.