Suomalainen matkatoimistosi Espanjassa jo vuodesta 2002.

Arja Pirkkasen vuonna 2001  perustama Viajes Meriatur on tunnettu vakavarainen matkatoimisto Aurinkorannikolla.  Toiminta aloitettiin vuonna 2002 Taina Suutarisen tullessa mukaan yritykseen. Vuosia Feria-alueen vieressä toimineella matkatoimistolla on pitkäaikainen ja vakiintunut asiakaskunta.

Matkatoimisto myytiin vuonna 2016 Arja Pirkkasen jäädessä yhtiön johtoon eläköitymiseensä asti.

Täyden palvelun matkatoimistona Meriatur on pyrkinyt vuosien saatossa kehittämään ja laajentamaan palvelutarjontaansa koko ajan. Asiakkaiden toiveet ja tarpeet ovat luonnollisesti kaiken kehitystoiminnan keskiössä.

Työntekijämme omaavat pitkäaikaisen ja laajan kokemuksen matkailualalta sekä erilaisista asiakaspalvelutehtävistä. Kokemuksen ja paikallistuntemuksen lisäksi henkilökunnallamme on laaja kielitaito. Meiltä saat palvelua mm:ssa seuraavilla kielillä: suomi, espanja, englanti sekä ruotsi.

Kauttamme saat turvalliset ja onnistuneet matkat yksityisille, ryhmille, järjestöille ja yrityksille.

Toimistomme sijaitsee Fuengirolan kaupungissa, Los Bolichesin kaupungiosassa, Centro Finlandian tiloissa osoitteessa C/Oliva 3 Norte ja palvelemme Teitä Ma – To 10-17 ja Pe 10-15. Tervetuloa sivuillemme ja toimistollemme – elämykselliset matkat odottavat teitä!

 

Yritystiedot

Centro Finlandia Viajes S.L

C/Oliva 3 Norte, Centro Finlandia

29640 Fuengirola

CIF: B-93251825

IATA C.I.AN 296704-2

Valvova viranomainen:

Junta de Andalucia

Consejeria de turismo y deporte