Torremolinos sijaitsee vain vartin matkan päässä Malagan lentokentältä, Fuengirolaan matkaa on noin 20 km ja Marbellaan 47 km.  Asukkaita Torremolinoksessa on noin 70 000 ja se on ensimmäisiä aurinkorannikon lomakohteita, turismi alkoi kasvaa siellä jo 60-luvulla.

Torremolinoksen 7 kilometriä pitkä rantaviiva jakautuu neljään päärantaan, ne ovat Aurinkorannikon parhaimmistoa. Rannat ovat puhtaita ja niiltä löytyy paljon palveluja, nuorekkaita rantabaareja sekä loistavia ravintoloita. Keskeisin ranta El Bajondillo löytyy aivan Torremolinosin vanhankaupungin edestä. Playa El Bajondillo on Torremolinosin urbaanein ranta, joka yhdistyy itäpuolella sijaitsevaan Playamarin rantaan. Myös vilkkaalta rantabulevardilta löytyy paljon kahviloita, kauppoja ja ravintoloita.

Torremolinoksen ravintola tarjonta on todella runsasta, kaupungista löytyy erityisen hyviä kalaravintoloita joista kuuluisimmat sijaitsevat Carihuelan rannalla. Chiringuito on perinteinen espanjalainen ranta ravintola joiden tunnelmaan kannattaa tutustua ja nauttia meren antimista. Hintataso Torremolinoksessa on muuta rannikkoa edullisempi.

Kokoperhe viihtyy loistavasti vesipuisto Aqualandissa, josta löytyy pitkiä liukumäkiä ja paljon puuhaa kaiken ikäisille. Lapset innostuvat myös krokotiilipuisto Crocodile Parkista, jossa on yli 200 krokotiilia ja voit saada pienen krokotiilin vaikka syliisi. La Bateria-puisto on myös viihtyisä ja siellä on paljon näkemistä ja kokemista mm 9 000 neliömetrin tekojärvi jossa voit vaikka soudella, puistossa on myös hyvät pyöräily- ja lenkkeilyreitit. Puisto on hyvin suunniteltu ja hoidettu, mutta otathan omat eväät mukaan mikäli aiot viipyä pidempään, sillä kahvioita tai ravintoloita sieltä ei löydy.

Torremolinosissa voi harrastaa myös vaikka tennistä, ratsassusta ja patikointia. Myös golf on suosittua, lähistöltä löydät kymmeniä kenttiä, muistathan tehdä varauksen.  Voit tehdä pyöräretken vaikka Malagan keskustaan, matka kestää vain noin 30 minuuttia.